Vegan, Feminist, Våg. vänsterhänt

Den 2015-05-24, kl 14:54:35
Filed in tatueringar | Kommentarer: 0
 
 
 
För prick en vecka sedan gjorde jag detta, jag gaddade nämligen mina fingrar! himmel vad nöjd jag är! tre symboler - vegan-V (ett v med ett litet blad på) som symboliserar min veganism, ett kvinnotecken på pekfingret som symboliserar att jag är feminist och symbolen för elementet luft som är stjärntecknet vågens element. Alla tre på vänster han eftersom jag är vänsterhänt. givetvis användes veganst bläck

Hemma hos oss

Den 2015-05-24, kl 14:48:00
Filed in inredning | Kommentarer: 0
Nu när jag har en bra kamera i min ägo tänke jag visa er runt lite i vår lägenhet. Vi bor i en två med öppen planlösning och egen ingång vilket gör att det känns lite som ett eget hus, vilket jag tycker är fint! Lägenheten är ett miljöboende vilket ungefär betyder att vi källsorterar och har solceller på taket. På gården har vi en odlinglott där vi precis satt igång att odla. nu kikar vi runt lite tycker jag! :)
 
 
 
 
vi börjar här tyckerj jag i de lilla sovrummet/sovalkoven. Vi ville att sovrummet skulle ha en haremskänsla och jag var även väldigt inspererad av Amelies sovrum (filmen) vilket ni kan se på valet av tavlor och lilla hundlampan som förövrigt heter Sir Henry och kan köpas på Ellos.
 
 
 
 Om en backar ut cirka ett halvt steg ut från sovalkoven ser det ut så här, vi har delat av med en bokhylla för att göra ett vardagsrum
 
 
 
 
 
så här ser vardagsrummet ut! Om jag får säga det själv är jag rätt nöjd med hur jag lyckas inreda det! När vi flyttade in för ungefär ett år sedan såg vardagsrummet helt annorlunda ut, nu har jag fått till det precis som jag vill
 
 
 
 
 
 
 Om en backar några steg åt andra håller ser det ut så här, snart inne i köket! Lyxigt värre tycker jag att vi har en köksö
 
 
 
 
 
Inne i köket, här är där veganmat magin händer!
 
 
 
 
 
på den här väggen förvarar jag minmumin mugg samling, alla kokböckerna och en liten vimpel som jag skapat med ett megaviktigt budskap.
 
 
 
 
 
backar en några steg ut från köket kommer en till vår matplats/ min sminkhörna. Sminkbordet som jag fick av pappa och som jag blev så glad över att jag grät! bordet och stolarna är också från runt 50-60 talet, stolarna harvi målat själva.
 
 
 
 
hej hej Vilding!
 
 
 
 
 
rakt över är min sambos symaskin, det är så himla fin tycker jag och passar ju perfekt att ha växter på!
 
 
 
 
 
 
hej hej! ^^
 
 
Sist är såklart hallen, kliver en längre nu så är en ute ur vår lilla tvåa, hejdå! :)
 
 
 
 
 

Ett stort steg för bloggen..

Den 2015-05-10, kl 21:02:00
Filed in sakeråsakeråsaker | Kommentarer: 0
 
 
 
Vill bara kika in här och säga att efter nästan tio års bloggande till och från har jag äntligen tagit mig i kragen och skickat efter en systemkamera. Kan knappt i ord beskriva lyckan! I slutet av förra veckan fick jag beskedet om att jag fått fast tjänst och är med andra ord vuxen på riktigt nu! Och vilket sätt är bättre än att fira med lite matrel lycka i form av en super snygg retrokamera?
Kamarabandet och väskan är från ebay. 
Nu kan jag lova att bloggen kommer att ta fart på riktigt inom kort! Massa recept och äventyr som jag vill visa er, hoppas ni kommer att hänga på.

© Headerbilder från Wallpapers Wide